Veselības ministrs Hosams Abu Meri 2. maijā, svinīgā ceremonijā sveica veselības nozares profesionāļus - godināja 7 Ministru kabineta Atzinības raksta saņēmējus, kā arī 49 Veselības ministrijas Atzinības raksta un 33 Pateicības raksta saņēmējus. Ministrs visiem pauda atzinību par pašaizliedzību, profesionalitāti un izcilu darbu veselības aprūpes un sabiedrības veselības jomā.
Veselības ministrijas Pateicības raksts par mūža ieguldījumu gastroenteroloģijas nozarē piešķirts arī Gastro Centrs gastroenterologam Mārcim Lejam, kurš ir arī Latvijas Universitātes profesors un LU Klīniskās un profilaktiskās medicīnas institūta direktors.
“2024.gads nozarē ir stabilāks un paredzamāks nekā iepriekšējais un tas ir apliecinājums, ka valstī veselības nozare ir prioritāte līdztekus drošībai. Nozarē tiek īstenots pasākumi, lai Latvijas iedzīvotājiem nodrošinātu modernu, kvalitatīvu un pieejamu veselības aprūpi, bet ārstniecības personālam – sakārtotu un mūsdienīgu darba vidi. Ir svarīgi, ka ikdienas straujajā tempā, atrodam mirkli, nedaudz piestāt un novērtēt paveikto. Tādēļ man ir gandarījums un gods, Latvijas valsts svētku noskaņā,  pateikt paldies ikvienam veselības aprūpē strādājošam cilvēkam - par izturību un neatlaidību, par zināšanām un profesionalitāti. Un par Latvijas cilvēku veselības sargāšanu,” uzrunājot apbalvojamos ceturtdien svinīgajā ceremonijā sacīja Hosams Abu Meri.
Apsveicam izcilo medicīnas nozares profesionāli Mārci Leju!
 

Dalīties