CCI4EU (Comprehensive Cancer Infrastructures 4 Europe jeb Aptverošās vēža infrastruktūras Eiropai) ir Eiropas Savienības finansēts projekts, kura mērķis ir palīdzēt dalībvalstīm un asociētajām valstīm uzlabot vai attīstīt esošās vai turpmākās aptverošās vēža infrastruktūras, palīdzot attīstīt ar pētniecību un inovācijām saistītās jomas.

Šis ir pirmais šāda veida kurss no 10 tiešsaistes apmācību kursiem, kurus organizē projekta ietvaros, lai palīdzētu valstīm izveidot efektīvu aptverošu vēža infrastruktūru. Pirmā tiešsaistes kursa tēma ir: Ko dara aptveroša vēža infrastruktūra?

Kursa mērķis ir izpētīt aptverošas vēža infrastruktūras sastāvdaļas, kā tās darbojas, lai uzlabotu pacientu aprūpi un veicinātu pētniecību.

Mērķauditorija
Personas, kas iesaistītas vadībā, koordinatori, ārsti, pētnieki un direktori.

Norises laiks
Tiešsaistes kurss notiks tiešraidē 4. jūlijā no 14:00 līdz 18:00 (CEST), izmantojot šo tīmekļa vietni. Viss kurss tiks ierakstīts un būs pieejams kā materiāls pēc pieprasījuma. Lai piekļūtu kursam, dalībniekiem līdz pasākuma datumam ir jāreģistrējas un jāpiesakās e-ESO platformā. Kurss notiks angļu valodā. Reģistrēšanās šeit

Reģistrācija
Reģistrācija nodarbībām ir bezmaksas, bet obligāta. Reģistrācija tiks apstiprināta pa e-pastu.

Apliecība par apmeklējumu
Dalībniekiem (gan tiešsaistē, gan pēc pieprasījuma) tiks izsniegts apmeklējuma sertifikāts, kad viņi būs piedalījušies vismaz 75% no visa kursa apmeklējuma. Lai saņemtu sertifikātu, kas tiks izsniegts pa e-pastu, ir jāaizpilda tiešsaistes novērtējuma anketa. Novērtējuma anketa parādīsies kursa lapas labajā ailē, kad dalībnieki būs pabeiguši kursu.

Organizācijas sekretariāts
Frančeska Marangoni: fmarangoni@eso.net
Korīna Hola: chall@eso.net
Sonia Bulgarelli: sbulgarelli@eso.net
 

Dalīties