Sniffphone iekārtas izstrādātāja uzņēmuma JLM Innovation izpilddirektors Jans Mitrovics (Dr. Jan Mitrovics) ar viedierīci Sniffphone ICT2018 laikā ir uzvarējis konkursā "Elektronisks-Gudrs-Digitāls: uz izsoles balstīts konkurss"(Electronic - Smart - Digital: an auction-based competition).

ICT2018 konferencē tika organizēta izsole, lai atbalstītu viedās sistēmas. Uzvarētājam tika dāvināts viedo sistēmu Arduino starteru komplekts. Tas tiks izmantots, lai izglītotu jaunos inženierus uzņēmumā JLM.

ICT 2018 norisinājās Vīnē, no 4. līdz 6. decembrim. Šis pētniecības un inovācijas pasākums pievēršas Eiropas Savienības prioritātēm sabiedrības un rūpniecības digitālajās pārmaiņās. Tas dod iespēju cilvēkiem, kas iesaistīti šajās pārmaiņās, dalīties pieredzē un redzējumā par Eiropu digitālajā laikmetā.

Starptautiskajā zinātinsko institūciju un uzņēmumu konsorcija (tā dalībnieks ir arī KPMI) īstenotajā projektā SNIFFPHONE (Horizon 2020 ietvara programma) klīnisko darba daļu organizē un veic LU Klīniskās un profilaktiskās medicīnas institūta pētnieki. Projekta klīniskās grupas vadītājs – KPMI direktors M.Leja.

Dalīties