Latvijas zinātnisko institūciju doktoranti, zinātniskā grāda pretendenti un zinātnieki tiek aicināti pieteikties dalībai tīklošanās pasākumam 2018. gada 25. oktobrī Tallinā, Igaunijā, kuru rīko Igaunijas Izglītības un pētniecības ministrija sadarbībā ar Igaunijas Zinātnes padomi un Norvēģijas zinātnes padomi.

Pasākumā Baltijas valstu un Norvēģijas, Islandes un Lihtenšteinas zinātnieki varēs satikties un vienoties par sadarbību kopīgu pētniecības projektu izstrādei Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta (EEZ) un Norvēģijas finanšu instrumenta 2014.-2021. gadam finansētajā Baltijas pētniecības programmas (turpmāk – programma) projektu konkursā.

Dalībnieku reģistrācija ir atvērta līdz 2018. gada 20. oktobrim Igaunijas Zinātnes padomes mājaslapā, kur arī ir pieejama pasākuma programma

Tīklošanās ir plānota kā atklāšanas pasākums programmas pirmajam projektu konkursam, ko izsludinās šī gada 25.oktobrī Igaunijas Izglītības un pētniecības ministrija sadarbībā ar Igaunijas Zinātnes padomi un Norvēģijas zinātnes padomi. Informācija par programmas projektu konkursu ir pieejama šeit.

Latvijas zinātnieki, kuri piedalīsies pasākumā, līdz 22. oktobrim  var pieteikties ceļa un uzturēšanās izdevumu kompensācijai, sīkāka informācija - nolikums un pieteikuma veidlapa - pieejama VIAA mājaslapas sadāļā Dokumenti un veidlapas

Vairāk informācijas ŠEIT

Dalīties